Bland annat dessa företag litar på W2M Laser -maskiner

InConClean från Vasa säljer laser rengöringtjänster. LÄS MERA.

InConClean grundades 2021 av sjökapten Janne Harju. Företaget finns i Vasa, Finland, men arbetsområdet är nästintill obegränsat med tanke på företagets flexibilitet samt mobilitet.
Universalrengöring med hjälp av laserteknik är en mycket effektiv, ren, samt miljövänlig metod jämfört med traditionella metoder såsom ex. blästring med sand, soda, torr is, eller även mekanisk bearbetning eller rengöring med hjälp av kemikalier.

Hyvä-Huolto Oy säljer laserrengöringstjänst. LÄS MERA.

Vi skaffade en 120W rengöringsmaskin från W2M Laser i november 2019 för att komplettera och ersätta gamla traditionella rengöringsmetoder, säger Jani Reinikainen från Hyvä-Huolto Oy. Vi är ett företag som erbjuder specialrengöringstjänster, som nu också erbjuder laserrengöringstjänster till olika företag, fortsätter Reinikainen. Inköpspriserna för laserrengöringsmaskiner var tidigare mycket höga, men med W2M Laser är inköp av utrustning och priset på rengöringstjänsten vi erbjuder på en mycket bra nivå, säger Reinikainen.
Vi har fått en mycket bra mottagning bland kunderna och många tycker att laserrengöring är en intressant rengöringsmetod som öppnar helt nya möjligheter. Vi har lyckats utveckla nya rengöringsmodeller som inte var möjliga innan lasern, säger Reinikainen.
På Hyvä-Huolto ser vi laserrengöringstjänsten som en ny verksamhet som delvis ersätter användningen av kemikalier och syror, torrisblästring och mekanisk slipning, men också ger helt nya rengöringsmål. Vi tror att laserrengöringstjänsten kommer att öka avsevärt i framtiden när människors medvetenhet om den växer fortsätter Reinikainen.
Rengöring med laser är mycket enkelt och snabbt, eftersom vissa arbetssteg utelämnas jämfört med traditionella metoder. Bland annat behövs omgivningen inte skyddas och efterstädningen uteblir också. Våra kunder har berättat, även i sina årsrapporter, om de besparingar som laserrengöring innebär, dvs vi talar om betydande besparingar, säger Reinikainen. Så vi kan verkligen rekommendera laserrengöring till olika företag, eftersom lasern är välding mångsidig och ger besparingar, avslutar Reinikainen.

Läs och se hur Bemu Expert använder W2M Laser rengöringsmaskinen. TITTA SENASTE VIDEON!

Bemu Expert Oy är beläget i Janakkala och serverar lokala samt andra BMW-kunder med lång erfarenhet med ett team som leds av Jani Aarrekivi.

Jani hade funderat på att köpa en laserrengöringsmaskin under en lång tid och när ögat träffade W2M Laser var det kört. W2M Laser rengöringsmaskinen (60W) levererades till Bemu Expert den 4 juli 2020.

Enheten fungerar hos Bemu Expert på ett mycket mångsidigt sätt, vilket framgår av filmerna nedan.

LHI-Service Oy säljer laser rengöringstjäster.

LHI-Service Oy är specialiserad på laser rengöring och deras huvudkontor är i Raumo.

LHI-Service Oy köpte en 150W fiberlaser rengöringsmaskin av  W2M Laser och har börjat erbjuda laser rengörings tjänster till industrin, bygg branchen samt till fastighetsunderhållning. Det är en stor efterfrågan på laser rengöring och den mest effektiva laser rengöringsmaskinen ger oss bra möjligheter att bjuda på en fantastik rengörings tjänst, berättar Lauri Heino.

Undertun Industri AS, den första kunden i Norge.

Undertun Industri AS är en ledande tillverkare av korridorer, evakueringssystem, till- / utjämningsramper, lyftar och annan marin utrustning.

Undertun Industri As förvärvade en W2M Laser rengöringsmaskin (120W), som vår första kund i Norge, för att underlätta rengöringen av svetsar. Att rengöra svetsarna med laserrengöringsmaskinen är ekologiskt, snabbt och exakt.

Läs Schmiedmanns berättelse

Vi skaffade W2M Laser rengöringsmaskinen (60W) i juni 2020, säger Jussi Rahkama från Schmiedmann. Hittills största mål för rengöring har varit rengöring av bromsbeläggens glidytor i samband med bromsreparationer. I denna uppgift fungerar lasern mycket effektivare än tidigare använt slipning av glidytor, fortsätter Rahkama.
Laserrengöring av olika tätningsytor är helt överlägsen alla andra metoder, berättar Rahkama. Rengöring av dem är verkligen enkelt och mycket snabbt, så tidsbesparingarna är stora.
Rengöring av rostiga gjutjärn delar kräver lite längre rengöringstid än mekanisk rengöring, men den totala tiden som används för arbetet är fortfarande kortare, eftersom vid rengöring med laser behöver inte delarna tas bort och kan rengöras medan de är på plats, förklarar Rahkama.
Jag kan fortfarande inte säga hur mycket tid och därmed pengar vi kommer och spara på grund av laser rengöringsmaskinen, för vi har haft maskinen en ​​så kort tid, säger Rahkama, men enheten är i daglig användning och nya användningar hittas hela tiden. Rutiner utvecklas och applikationer håller på att förnyas, så jag tror att laserrengöringsmaskinen med tiden kommer att ge oss tydliga ekonomiska fördelar, säger Rahkama.
Även med så kort erfarenhet kan jag rekommendera W2M Laser rengöringsmaskinen till liknande företag, eftersom lasern fungerar mycket mer effektivt och snabbare än traditionella metoder på många ställen, avslutar Rahkama.

Läs G-Tronics berättelse

Vi skaffadeen 60W laserrengörings maskin av W2M Laser i december 2019, berättar Jukka Mäntyharju från G-Tronic Oy. Vi behöver laserrengöringsmaskinen främst för att ta bort rost från ytor av stål och gjutjärn. Användningen är högre på sommaren när ståldelar rostar snabbare på grund av fuktighet.
Laserrengöring av ytor är tydligt enklare och snabbare jämfört med tidigare metoder. Laserns spetskompetens är särskilt tydlig på ojämna och icke-bearbetade ytor, fortsätter Mäntyharju. Tidigare var vi tvungna att använda tydligt dyrare blåsmetoder eller tids- och nervkrävande handslipning. Tidsbesparingarna märks omedelbart, eftersom det faktiskt är mycket snabbare att arbeta med en laser.
Vi har också testat lasern på andra ytor och tagit bort t.ex. smuts, oxidation, avskum och färg. På de flesta föroreningar fungerar lasern riktigt bra men för flera överlappande färgytor är 60W-lasern lite liten.
Jag rekommenderar gärna W2M Laser rengöringsmaskinerna, eftersom de övervinner fysisk slipning klart, förutom att man kommer åt svåra hålrum och hörn som är nästan omöjliga att rengöra med andra metoder, säger Mäntyharju.

Senaste teknologi inom rengöring, svetsning och märkning

Oavsett om du har problem med att rengöra materialer eller om märkningen av delar kunde vara snabbare – vi har en lösning åt dig.

 

Produktfamiljen W2M LASER representerar den

senaste tekniken inom rengöring, svetsning,

märkning och skärning. Enheterna är extremt enkla att

använda och användarvänliga.

Från vårt breda urval hittar vi säkert rätta enhet för att göra just din verksamhet mer effektiv.

Du får personlig användarutbildning, starkt produktstöd och ett omfattande produktgaranti från oss.

W2M LASER -produkt familjen representerar den senaste teknologin inom rengöring och märkning. Alla maskinerna är extremt lättanvända och användarvänliga.

W2M Laser rengöringsmaskinerna fungerar perfekt på alla slags ytor, vare sig de är porösa eller släta, böjda, konvexa, glansiga, frostade eller något däremellan. Du kan rengöra rost, lack, oxider och många andra. Ytan som ska regöras kan vara metall, betong, plast, sten och många andra.

W2M Lasersvetsmaskiner är 2-10 gånger snabbare än konventionell bågsvetsning, beroende på omständigheterna. Vid lasersvetsning är värmeexponeringen mer exakt, snabbare och betydligt kortare än vid bågsvetsning, vilket avsevärt minskar restspänningar.

W2M Laser märkningsenheter täcker allt från mobil arbetsutrustning till automatiserade produktionslinjelösningar. Märkningen kan göras till otalika material, allt från metaller till filmplast.

W2M laserskärare ger robusta, effektiva och snabba laserskärare till marknaden. Priserna är klart de lägsta på marknaden.

 

Ring +358 40 709 4605

AX Social Stream: There is no feed data to display!

ADRESS

W2M INDUSTRIES OY
Koivulehdontie 2,
01510 Vantaa

TELEFON

040 709 4605
0500 438 747

FOLLOW US