Mm. nämä yritykset luottavat W2M Laser -laitteisiin

KATSO VIDEOITA JA TARINOITA TÄÄLTÄ

Vaasassa sijaitseva InConClean keskittyy laserpuhdistuspalveluun uuden sukupolven 200W W2M Laserilla. LUE LISÄÄ.

Merikapteeni Janne Harju perusti InConClean-yrityksen vuonna 2021. Yritys sijaitsee Vaasassa, mutta toiminta-alue on miltei maailmanlaajuinen johtuen joustavuudesta ja liikkuvuudesta.
Monikäyttöinen laser-puhdistustekniikka teollisuudelle on Jannen mielestä hyvin tehokas, puhdas sekä ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna perinteisiin menetelmiin kuten hiekkapuhallus, sooda- kuivajäämentelmä, kemikaalit tai mekaaninen työstäminen.
InConCleanin toiminta-ajatuksena on tarjota teollisuuden monenlaisiin tarpeisiin korkeatasoinen, siistimpi ja tehokkaampi puhdistusmenetelmä.

Hyvä-Huolto Oy myy laserpuhdistuspalvelua. LUE LISÄÄ.

Me hankimme W2M Laserilta 120W puhdistuslaitteen vuoden 2019 marraskuussa täydentämään ja korvaamaan vanhoja perinteisiä puhdistusmenetelmiä, kertoo Jani Reinikainen Hyvä-Huolto Oy:stä. Olemme erikoispuhdistuspalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa siis nyt myös laserpuhdistuspalveluita erilaisille yrityksille, jatkaa Reinikainen. Laserpuhdistuslaitteiden hankintahinnat olivat aiemmin erittäin korkeat mutta W2M Laserin myötä laitteiden hankinta ja sitä kautta tarjoamamme puhdistuspalvelun hinta on erittäin hyvällä tasolla, kertoo Reinikainen.

Meidät on otettu erittäin hienosti vastaan ja monen mielestä laserpuhdistus on mielenkiintoinen puhdistusmenetelmä, joka avaa aivan uusia mahdollisuuksia. Olemmekin onnistuneet kehittämään uusia puhdistustoimintamalleja, joita ei ennen laseria ollut mahdollista suorittaa, kertoo Reinikainen.

Me Hyvä-Huollolla näemme laserpuhdistuspalvelun uutena liiketoimintana, joka osittain korvaa kemikaalien ja happojen käytön, kuivajääpuhalluksen sekä mekaanisen hionnan mutta tuo myös aivan uusia puhdistuskohteita. Uskomme, että laserpuhdistuspalvelu tulee tulevaisuudessa kasvamaan merkittävästi kun ihmisten tietoisuus siitä kasvaa, jatkaa Reinikainen.

Puhdistustyön tekeminen on laserilla erittäin helppoa ja nopeaa, sillä työvaiheita jää pois, verrattuna perinteisiin menetelmiin. Mm. kohteiden suojaaminen ja jälkisiivous poistuvat lähes kokonaan. Asiakkaamme ovat kertoneet, jopa vuosikertomuksissaan, laserpuhdistuksen tuomista säästöistä eli puhutaan merkittävistä säästöistä, kertoo Reinikainen. Voimme siis todellakin suositella laserpuhdistusta erilaisille yrityksille, sillä laser taipuu moneen ja tuo varmuudella helppoutta ja säästöjä, lopettaa Reinikainen.

Lue ja näe miten Bemu Expert hyödyntää W2M Laseria. KATSO UUSIN VIDEO!

Bemu Expert Oy sijaitsee Janakkalassa ja palvelee Jani Aarrekiven johtamalla tiimillä paikallisia ja muitakin BMW asiakkaita pitkällä kokemuksella.

Jani oli jo pitkään miettinyt laser puhdstimen hankintaa ja kun silmä osui W2M Laseriin oli homma selvä. W2M Laserin 60W puhdistuslaite toimitettiin Bemu Expertille 4.7.2020.

Laite toimii Bemu Expertillä erittäin monipuolisesti kuten oheisista videoista voi nähdä.

LHI-Service Oy keskittyy laserpuhdistuspalvelun myyntiin

LHI-Service Oy on laserpuhdistukseen erikoistunut yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Raumalla.

LHI-Service Oy hankki tehokkaan 150W kuitulaser puhdistuslaitteen W2M Laserilta ja ryhtyi myymään laserpuhdistuspalvelua niin teollisuuteen, rakentamiseen kuin taloyhtiöiden kiinteistöhuoltoonkin. Laserpuhdistuspalvelulle tuntuu olevan kova kysyntä ja Suomen tehokkain laserpuhdistin antaa meille hyvät eväät erinomaiseen puhdistuspalveluun, toteaa Lauri Heino.

Undertun Industri AS, ensimmäinen asiakkaamme Norjassa.

Undertun Industri AS on johtava käytävien, evakuointijärjestelmien, pääsy- / tasoitusramppien, nostimien ja muiden merenkulkulaitteiden valmistaja.

Undertun Industri As hankki W2M Laser puhdistimen (120W), ensimmäisenä asiakkaanamme Norjassa, helpottamaan hitsaussaumojen puhdistusta. 

Hitsaussaumojen puhdistus sujuu laser puhdistimella ekologisesti, nopeasti ja tarkasti.

Lue Schmiedmannin tarina. KATSO MYÖS VIDEO !

Me hankimme W2M Laserin 60W puhdistuslaitteen kesäkuussa 2020, kertoo Jussi Rahkama Schmiedmannilta. Suurin yksittäinen puhdistuskohde on toistaiseksi ollut jarrupalojen liukupintojen puhdistaminen jarruremonttien yhteydessä. Tässä hommassa laser toimii selvästi tehokkaammin kuin aikaisemmin käytössä olleet liukupintojen hiomiset/viilaamiset, jatkaa Rahkama.
Erilaisten tiivistepintojen puhdistaminen laserilla on aivan ylivertaista verrattuna mihinkään muuhun menetelmään, hehkuttaa Rahkama. Niiden puhdistaminen on todella vaivatonta ja erittäin nopeaa. Ajan säästö on siis suuri.
Ruosteisten ja valurautaisten osien puhdistaminen vaatii hieman pidemmän puhdistusajan kuin mekaaninen puhdistus, mutta työhön käytetty kokonaisaika on silti lyhyempi, sillä laserilla puhdistettaessa osia ei tarvitse irroittaa vaan ne voidaan puhdistaa niiden ollessa paikoillaan, selittää Rahkama.
En vielä osaa sanoa saammeko miten suuria ajallisia ja sitä kautta rahallisia säästöjä laser puhdistimen käytöstä, sillä se on ollut meillä niin lyhyen aikaa, kertoo Rahkama, mutta laite on päivittäisessä käytössä ja uusia käyttökohteita löytyy koko ajan. Rutiineja kehitetään ja käyttökohteita innovoidaan, joten uskon kyllä, että ajan kanssa laserpuhdistuslaite tuo myös selvää rahallista hyötyä meille, kertoo Rahkama.
Voin jo näin lyhyellä kokemuksella suositella W2M Laser puhdistuslaitetta vastaavanlaisille yrityksille, sillä laserpuhdistin toimii selvästi perinteisiä menetelmiä tehokkaammin ja nopeammin monessa kohdassa, toteaa Rahkama lopuksi.

Lue G-Tronicin tarina

Hankimme W2M Laser 60W puhdistuslaitteen jolukuussa 2019, kertoo Jukka Mäntyharju G-Tronic Oy:stä. Tarvitsemme puhdistuslaitetta lähinnä ruosteen poistoon teräs- ja valurautapinnoilta. Käyttö on suurempaa kesäaikaan, jolloin teräsosat ruostuvat nopeammin ilmakosteudesta johtuen.

Pintojen puhdistaminen laserilla on selvästi helpompaa ja nopeampaa aiempiin mentelmiin verrattuna. Laserin erinomaisuus tulee esille erityisesti epätasaisilla ja koneistamattomilla pinnoilla, jatkaa Mäntyharju. Aiemmin jouduimme käyttämään selkeästi kalliimpia puhallusmenetelmiä tai aikaa ja hermoja kuluttavaa käsin hiontaa. Ajansäästön huomaa välittömästi, sillä työskentyly laserilla on todella paljon nopeampaa. 

Olemme myös kokeilleet laseria muihin pintoihin ja poistaneet sillä mm. likaa, hapettumia, sikkiä ja maalia. Useimmat epäpuhtaudet lähtevät laserilla todella hyvin mutta useampaan päällekäiseen maalipintaan 60W laser on hieman pieni.

Suosittelen W2M Laser puhdistulaittetta hyvillä mielin, sillä se voittaa fyysisen hankaamisen mennen tullen, jonka lisäksi sillä pääsee hankaliin koloihin ja kulmiin, jotka muilla menetelmillä ovat liki mahdottomia puhdistaa, kertoo Mäntyharju.

SUORITAMME AINA ILMAISEN DEMON TEIDÄN LUONA, JOTTA VARMISTUMME LASERIN SOPIVUUDESTA JUURI TEILLE!

Puhdistamisen, hitsauksen, merkkauksen ja leikkauksen teknistä kärkeä

Onko sinulla ongelmia materiaalien puhdistamisen kanssa tai voisiko kappaleiden merkkaus sujua jouhevammin – meillä on sinulle ratkaisu.

W2M LASER -tuoteperhe edustaa puhdistamisen, hitsauksen, merkkauksen ja leikkauksen viimeisintä teknologiaa. Laitteet ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä sekä käyttäjäystävällisiä.

Laajasta valikoimasta löydämme varmasti oikeanlaisen laitteen tehostamaan juuri sinun liiketoimintaasi.

Saat meiltä henkilökohtaisen käyttökoulutuksen, vahvan tuotetuen sekä laajan tuotetakuun.

W2M Laser puhdistuslaitteet ovat elementissään kaikenlaisten pintojen puhdistuksessa, olivat ne sitten huokoisia tai sileitä tasoja, kaarevia, kuperia, kiiltäviä, himmeitä tai jotain siltä väliltä. Menetelmä irrottaa tehokkaasti mm. ruosteen, maalit ja hartsit sekä lukemattomat muut epäpuhtaudet. Puhdistettava pinta voi olla metallia, muovia, kiveä, puuta ja monta muuta.

W2M Laser hitsauslaitteet ovat olosuhteista riippuen 2-10 kertaa nopeampia kuin perinteinen kaarihitsaus. Laserhitsauksessa lämpöaltistus on tarkempi, nopeampi sekä merkittävästi lyhytaikaisempi kuin kaarihitsauksessa mikä vähentää merkittävästi lämpövääntymiä.

 W2M Laser merkkauslaitteet kattavat kaiken liikkuvan työn laitteista automatisoituihin tuotantolinjaratkaisuihin sekä metalleista kalvomuoveihin.

W2M Laser leikkurit tuovat markkinoille vankat, tehokkaat ja nopeat laser leikkurit. Hinnat ovat selkeästi markkinoiden edullisimmat.

 

Ota yhteyttä 040 709 4605

SOVI ILMAINEN DEMO!

AX Social Stream: There is no feed data to display!

Osoite

W2M INDUSTRIES OY
Koivulehdontie 2,
01510 Vantaa

Puhelin

+358 40 709 4605
+358 500 438 747

SEURAA MEITÄ